1. Изолация и Саниране

По специално в сферата на вътрешна изолация, работа за алпинисти, антикорозионна защита. саниране на сгради, хидроизолация.


2. Строителство на сгради

По специално в сферата на укрепване и фундиране, фасади, надзор, проектиране на конструкции, реставрация. пристройки и надстройки, изкопни работи и дренажи, сглобяеми къщи, полагане на бетон, всички подкатегории, кофраж и арматура, канализация, строителство до ключ, кофраж /колони, греди, шайби/, вентилируема фасада, преградни стени, груб строеж на еднофамилни и двуфамилни къщи, ново строителство.


3. Озеленяване

По специално в сферата на отводнителни системи, ландшафтен дизайн, напоителни съоръжения, поддръжка на зелени площи, обзавеждане на градини, ландшафтно проектиране, разчистване на тревни площи, всички подкатегории, дренаж, терасиране, изравняване на терен, интериорно озеленяване, фрезоване.


4. Покривни услуги

По специално в сферата на ремонт на тавани, тенекеджийски услуги. изграждане на нова дървена конструкция, облицовки на комини, отпушване на водосточни тръби и улуци, надзид, метални покриви, изграждане на навеси, монтаж на покривни прозорци, монтаж на улуци, всички подкатегории, монтаж на антикондензо фолио, монтаж на керамични керемеди, демонтаж на капандура, монтаж на водосточна система, демонтаж на комин, демонтаж на керемиди, монтаж на табакера, покриване с дъски, редене на стари керемиди, сух монтаж на капаци, обковаване с ламарина, цялостен демонтаж и изграждане на нова, измазване на капаци с вароциментов разтвор, поставяне на гръмоотвод на къща, зидане на комин, измазване на комин, отливане на шапка на комин, покриване с метални керемиди, навес от поликарбонат, бетонен пояс за покрив, монтаж на покривни панели, обшивка на калкан, монтаж и демонтаж на ондулин, монтаж на капандура, демонтаж на покривни панели, монтаж на обшивки за комин, монтаж на нови челни дъски, монтаж на обшивки от ламарина, откриване на теч, ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, качване и редене на нови керемеди, водосточни системи, демонтаж на летви, хидроизолация на покриви, демонтаж на обшивка на комин, изграждане на покриви, наковаване на дъсчена ламперия (обшивка), двойна летвена скара (3/4 см.), разкриване на стар покрив (керемиди, капаци, летви и мушама), обшивка с ламарина на комин, единична летвена скара (3/4 см.), снегозадържащи елементи, полагане на паропропусклива хидролационна мембрана.