Добре дошли на бизнес страницата на Баш Майстор-врати


Изложбеният салон за врати “Баш Майстор” е създаден 1999г. На разгъната площ от над 150 м2 са изложени мостри на врати в два раздела – входни и интериорни. Стремежа ни е към конкурентни цени, къси срокове и добро качество!

Стандартна иконка за категория Врати и прегради Врати и прегради е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Район на работа:

Трудов стаж


Изложбеният салон за врати “Баш Майстор” се открива през 1999 г. в гр. София на ул. “Цар Симеон” Nо 116 (до «Женския пазар»). С разгъната площ от над 150 м2 на два етажа са изложени мостри на врати в два раздела – входни (на партерния етаж) и интериорни (на втори етаж). Експозицията включва общо над 75 модела врати от двата типа, които постоянно се актуализират и осъвременяват като екстериор, заключващи системи, цени и срокове. През 2003 г. се открива “Баш Майстор” – малък салон на адрес бул. “Христо Ботев” Nо 1 (до Петте кьошета) с основна ориентация към входни врати, но в последно време там се излагат и подбрани образци от интериорни врати. Формулата към успеха на тази обща постоянна изложба на врати се състои в създаването на удобство за клиента да сравни и направи своя избор. Общата ориентация на салона е към модели от средния и масовия тип врати, при подчертан стремеж към конкурентни цени къси срокове и добро качество. Квалификация: Баш Майстор - врати

Специализация и квалификация


ВРАТИ: блиндирани, метални, вътрешни, входни, интериорни; Ключарски услуги, брави и обков.