Добре дошли в бизнес страницата на eng.Hadzhiev

"Джей Ем Еко Солюшънс " ЕООД е професионално ориентирана към структурно окабеляване, монтаж, поддръжка и сервизно обслужване на системи за сигурност и охрана, комуникации и видеонаблюдение. Фирмата е новорегистрирана с екип работещ в областа с над 10 години опит. Благодарение на коректността, доброто обслужване и професионализма ни се надяваме на бързо спечелване на довлни клиенти и партньори.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Подмяна на старо ел.табло в двустаен апартамен и смяна на кабел от главното табло, Електроуслуги | София

“Доволен съм, че ел. захранването в апартамента беше успешно решено. Смяната на старото ел. табло и захранващ кабел беше извършена според предварителните условия и в срок. Работиха експедитивно, професионално и много чисто. Впечатлен съм от отзивчивостта и коректното им отношение. С чиста съвест бих препоръчал Иван Хаджиев на моите познати.” на 16 Jul 2019 от Петър .

Ел. инсталация на панелка, Електроуслуги | София

“Изградиха изцяло нова трипроводна инсталация за кухнята, с отделно табло и ДТЗ. Направиха нови конзоли за контактите по стаите. Млад и енергичен екип, който не се плаши от предизвикателства. Работят бързо и качествено. 10/10 бих ползвал електроуслугите им пак.” на 03 May 2019 от Димитър Станков. Иван Хаджиев отговори:
Благодаря

Подмяна на старо ел.бушонно табло с 6 бушона, Електроуслуги | София

“Всичко без извършено, така както се бяхме уговорили. Работи бързо и чисто.” на 13 Feb 2019 от Самир .

Връзване на контакти, Електроуслуги | София

“Отлично отношение към клиента. Подходиха много бързо и професионално при разрешаването на проблема. Много съм доволен.
Препоръчвам изпълнителя на всички, които търсят качествено изпълнение на проекти, свързани с ел. инсталация.”
на 29 Nov 2018 от Христо Вълков.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Екипа ни е с над 10 годипен опит в инсталирането и интегрирането на съвремени системи и технологии за дома, офиса, заведение или дори предприятие.

Специализация и квалификация:

Всеки от екипа има квалификационна група по електробезопасност до 1000 V Сертификати от обучения за боравене със съотвенти системи.