Добре дошли на бизнес профила на Тотех


Тотех ЕООД предлага готов тревен чим, внос и търговия с тревни смески, озеленяване на частни и обществени терени, професионално изграждане на стадиони и спортни игрища, затревяване чрез хидропосев, геотекстил.

Озеленяване е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Озеленяване

“Фирмата работи коректно, бързо и на високо експертно ниво.”

на 01 Jan 2008 от Марчела Игнатева

Качена препоръка, Озеленяване

“В процеса на изграждане на зелените площи фирмата се прояви като коректен и високо квалифициран партньор.”

на 01 Jun 2011 от Кмет на р-н Кремиковци
Виж всички мнения

Опит


Фирма Тотех е създадена през 1993 г. Основната и дейност е търговия с тревни смески, озеленяване, проектиране и изграждане на всички типове зелени площи и терени, а от 2000 г.поставя началото и на производство на тревен чим в България. Професионализмът на фирмения екип трайно е наложил Тотех на браншовия пазар у нас, осъществен е затвореният цикъл от внос на семена и производство на тревен чим до реализацията му във всички направления на озеленяването. От 2011 г.фирмата предлага затревяване и изграждане на зелени площи чрез хидропосев.

Специализация и квалификации


В областта на услугите фирма Тотех предлага: - професионално изграждане на спортни терени - полагане на големи рула тревен чим със специална чимополагаща машина - проектиране и узаконяване - полагане на тревни чимове и затревяване с тревни смески на най-добри цени - екстериорно озеленяване – градински дизайн - озеленяване на хотели, ресторанти и заведения - озеленяване на офис сгради и жилищни кооперации - изграждане на водни каскади и ефекти,скални кътове и алпинеуми - интериорно озеленяване - зимни градини - фън шуй градини - японски градини - консултации - изграждане на поливни системи - избор и засаждане на най-подходящите растителни видове и доставка на елитен посадъчен материал - едроразмерни дървета, вечнозелени и листопадни храсти, луковици, семена, разсади от летни и едногодишни цветя - почвен субстрат и хумусна почва За 25 години Тотех успя да локализира всеки географски район и няма кътче в страната ни където да не расте наша трева.