Добре дошли на бизнес профила на Кристина Пютер


Фирмата ми "ОЛКОРЕТ" ЕООД е на пазара от 3 години и се занимава с изработка и монтаж на PVC и алуминиева дограма ,комарници,щори-вътрешни и външни,охранителни ролетки,мебели по поръчка.

Дограма и остъкляване е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Започнах да се занимавам в тази свера през 2000г. В момента в който натрупах достатъчно опит реших да започна сама и така създадох фирма "ОЛКОРЕК" ЕООД. Искам да отбележа ,че за 3те години  които съм на пазара съм оставила зад гърба си много доволни клиенти и вече е на лице втория офис на фирмата. Надявам се дъгогодишния ми стаж в този бранш да даде на бъдещите ми клиенти професионално изпълнение и качествени продукти излези от ръцете на професионалистите които работят с мен.Целта на фирмата е да оставя зад гърба си все повече и повече доволни и щастливи клиенти, за което ние ще им се отблагодарим с високо кацество и професионализъм на достъпни и конкурентни цени .

Специализация и квалификации


Изработка и монтаж на PVC дограма с профили на ETEM,VIVA PLAST,ALUPLAST,/5и 4 камерни/,в цвят бял и имитация на дърво. Подържащия метален профил е 1.3мм. със стъклопакет Бяло+Бяло=24мм. , Бяло+Мултифункционално =24мм и голяма гама от цветни стъкла. Обкова с който работим е оригинален на фирмите MACO и Siegeniq. Алуминиевата дограма която предлагаме е с профили на Алтест с прекъснат термо мост с дебелина 24мм. и обикновен профил ,цвят бял и имитация на дърво. Външни щори изработваме от ПВЦ и алуминии с ламела широка 7мм.Голяма гама от цветове на вертикални щори с холаднски платове и ламели за хоризонталните щори.