Добре дошли в бизнес страницата на ЕКБ ООД

Ние сме Строителна Компания, която е създадена през 2009г. Изпълняваме както комплексно строителство на сгради и съоръжения,бензиностанции, така и ремонтни дейности. Притежаваме висококвалифициран инженерен състав с богат опит в Строителството, както и много добри майстори, специализирани в пътни работи, довършителни работи, груб строеж,В и К и др.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Качена препоръка, Строителство на сгради

“Дружеството изпълнява договорените отношения прецизно, отговорно и коректно. Предоставените от ЕКБ ООД услуги са на високо профрсионално ниво и напълно съответстват на нашите изисквания. Удовлетворени сме от високото качество на услугите и препоръчваме ЕКБ ООД.” на 22 Jul 2015 от Весел Вълканов.

Качена препоръка, Строителство на сгради

“Изключително сме доволни от изпълнението на Строително-ремонтните дейности на фирмата, като наш подизпълнител при изпълнението на основните реконструкции на "Шел - Подуене" и "Шел - Опълченска", през 2012 г., на стойност около 240 000 лв. Удовлетворени сме от високото качество на услугите и препоръчваме ЕКБ ООД.” на 22 Jul 2015 от Мария Багелейска.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Имаме много добри Специалисти за изпълнение на ВиК работи, сухо строителство, мазилки, Редене на пътни бордюри, тротоари, почти всички довършителни работи в сгради, изкопи, насипи. Притежаваме няколко мобилни групи, оборудвани с Бусове и инструменти за бърза реакция при необходимост

Специализация и квалификация:

Инженери по Промишлено и Граждаско Строитество - 5 Души