Добре дошли на бизнес профила на NS PARQUET


NS PARQUET 

Европейско качество, произведено в България!

Врати е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


 NS PARQUET е основана през 1991 г. и днес е един от водещите производители на подови настилки в България. NS PARQUET е все още истински семеен бизнес и се управлява лично от собствениците. Производството е в съответствие с пазарните очаквания. Добрата корпоративна структура позволява гъвкавост и адаптивност при вземането на решения и търсене на нови производствени практики, и ни прави предпочитан партньор на местния и международния пазар. Високите критерии за нашите продукти изискват строг контрол на използваните суровини. Само най-добрите материали се използват в нашето производство.

За да се гарантира, получаването на  най-доброто обслужване, ние сме разработили затворен цикъл на производство. През послдните няколко години ние изградихме модерно производство на масивни и нмогослойни  дървени подове. Въведената технология в производството ни отговаря на най-модерните практики в бранша. NS PARQUET е първият български производител на подови настилки, който използва индустриална UV технология за финиширане на продуктите.

 

Днес ние използваме умело модерни машини и линии за производство допълващи  традиционните методи и опит, натрупан през годините, което ни позволява да произвеждаме модерни продукти с традиционно високо качество. Широката гама от дървесни видове, размери, цветове, декори и покрития даде избор на нашите клиенти най-доброто решение за интериора.

Освен основната гама от дървени подове NS PARQUET, произвежда доставя и монтира дървени стъпала , обшивки  , тавани ,ламперии и  интериорни врати.

 

В дългогодишната си история NS PARQUET е предпочитан партньор на много архитекти , интериорни дизайнери, строителни фирми и инвеститори в България и Европа.

Ние разполагаме с висококфалифицирани монтажни екипи , които монтират всички произвеждани от нас продукти в България и Европа.

С референтните ни обекти може да се запознаете на интернет страницата ни www.nsparquet.com

 

Специализация и квалификации


Производство , доставка и монтаж на дървени подове .

Производство , доставка и монтаж на интериорни врати.

Производство , доставка и монтаж на стъпала.