Добре дошли на бизнес профила на Прецизния


Ние се занимаваме с ремонт и строителство повече от 10 години и с гордост можем да заявим, че  за цялото това време  сме натрупали всички необходими качества, благодарение на които винаги оправдаваме очакванията на клиентите ни. За нас желанията на клиентите и качественото им изпълнение са на първо място.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 103 месеца за Окачване на таван | София

“Много съм доволна от услугите на фирмата , която намерих чрез вашият сайт, а именно "Прецизния". Съобразиха се със всички мои изисквания. Освен че резултатът е перфектен, хората работят безупречно чисто, не ми се беше случвало, за което искрено още веднъж благодаря. Ще препоръчам фирмата, както и вашият сайт на всички мои познати, които имат нужда от подобен род услуги.”

Виж всички мнения

Опит


Работили сме на  обекти като Хюндай София; Инфинити София, както и на други жилищни и обществени сгради, правили сме множество цялостни и частични ремонти на апартаменти.

Специализация и квалификации


Най - добри сме в  сухо строителство, ведопровод и канализация, ел. инсталации, мазилки, керамика и облицовки ( таракот, фаянс, камък и мн.др.), шпакловки и боя.