Добре дошли на бизнес профила на Бизнес Бриджис ООД


Многогодишният ни опит и познания в областта на строителството и развитие на проекти, също и ежедневно удовлетворяване на очакванията на Клиента, паралелно с тенденция за ефективен резултат по време на финансова криза, роди идеята за създаване на ББ (Бизнес Бриджис). Осъзнавайки сложността и спецификата на епохата, предлагаме решения, точно съобразени с Вашите нужди.Клиента ни се разглежда като Единствен и неговата цел става наша мисия. Клиента винаги е своевременно информиран за развитието на възложената работа.

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Повече от десет години трудов стаж в областта на строителството са ни изградили като надеждни партньори за много Клиенти и Колеги. Разполагаме с голям набор от специалисти и техника които може да използваме според нуждите и конкретната задача. Работим с качествени и доказани във времето материали и доставчици. Гъвкави сме от към плащания и аванси. Предпочитаме работата да върви преди парите, но ненавиждаме некоректните взаимоотношения.

Специализация и квалификации


Организацията на проекта е съобразена с Вашите специфични нужди. Детайлното обмисляне работния процес, развит по график и контрол на разходите в комбинация с осигуряване на качество, формират основата за успеха на Вашия проект. Всичко от което се нуждаем са ясни споразумения и цели, както и вяра в нашата компетентност и надеждност. Таксата, която инвестирате в нашите управленски услуги се отплаща по няколко начина: Вие се възползвате от гарантиране на реалана себестойност на обекта, реалистични графици, оптимизирани процеси и професионален договор за управление. Така можете да се съсредоточи върху основния си бизнес и да спестите от персонал, който в противен случай ще трябва да наемите за този проект. Ние Ви гарантираме з авършване на проекта в срок и в рамките на бюджета.