Добре дошли на бизнес страницата на ЯК ТРЕЙДИНГ ЕООД


ЯК ТРЕЙДИНГ ЕООД е създадена през 2007 година от екип с дългогодишен опит в сферата на производството и монтажът на дограми, окачени фасади и разнообразни метални конструкции.

Стандартна иконка за категория Дограма и остъкляване Дограма и остъкляване е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Дограма и остъкляване

“Настоящата референция се издава на фирма ЯК-62 ЕООД, в уверение на това, че през периода 2011-2015г. фирмата изпълни коректно поетите ангажименти, както следва:
Изработка, доставка и монтаж на преградна мрежа за складови помещения в логистичен център.
Изработка, доставка и монтаж на алуминиева дограма.
Изработка и вграждане на клапи в окачена алуминиева фасада.”

на 01 Jan 2010 от АЛ.Чакъров

Качена препоръка, Дограма и остъкляване

“Вайс Профил ООД, позовавайки се на отличните бизнес отношения, издава настоящата референция с уверение на това, че Як-62 ЕООД изпълнява качествено и в срок възложените поръчки, а именно.
Производство и монтаж на алуминиева дограма
Производство и монтаж на окачени фасади
Производство и монтаж на вентилируеми фасади”

на 01 Jan 2010 от Вайс Профил
Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


ЯК ТРЕЙДИНГ ЕООД е създадена през 2007 година

Специализация и квалификация


Проектиране Производство и монтаж на алуминиева и PVC дограма, окачени фасади, метални конструкции. Производство и монтаж на сложни и иновативни алуминиеви и PVC системи: - Отваряне тип „Акордеон“ - Отваряния тип „Хебе Шибе“ и „Фолксваген“ - PVC и алуминиева дограма - Вентилируеми фасади от керамика и алуминиеви композитни панели - Окачени фасади - Алуминиеви парапети Метални конструкции Сложни конструкции от метал, стъкло и алуминиеви композитни панели Автоматични врати Конструкции от поликарбонат