19 оставени мнения от 24 извършени проекти
4.74 от 5

Петя Топалова преди 13 месеца за Ремонт и подмяна на отводнителна тръба на покрив | София

“Бързи и коректни!
Свършиха работа за един ден, дават гаранция и работят чисто.
Неслучайно имат толкова много положителни отзиви.
Успех и много доволни клиенти желая!”

Антон Андонов преди 15 месеца за Направа на покрив. - Драгичево | Перник

“Трябваше да се направи покрив върху фургон и площадка пред него. Избрах бригадата на случаен принцип и се оказа че съм попаднал на най–добрите в бранша.Свършиха си работата перфектно и преди уговорения срок.След завършената работа изчистиха навсякъде,все едно че не се е работило нищо.Пожелавам на всеки да попадне на такива майстори.Трайчо бих го потърсил отново за всякакви ремонтни работи.”

Рени преди 18 месеца за Изграждане на покрив | София

“Много сме доволни от работа с Трайчо! Прецизно извършена работа, преди определеният срок в договора, разумни цени!
Препоръчвам с две ръце!”

Трайчо Трайков отговори:

И аз съм доволен! Бъдете живи и здрави, радвам се че съм ви помогнал.

Иван Сотиров преди 19 месеца за Здравейте имаме проблем около комините когато вали капе около тях. | София

“Благодаря за работата,която свърши Трайчо.Бързо отстраниха проблемите около комините.След падналите дъждове засега всичко е наред,дано да продължава така.”

Илиян преди 25 месеца за Ремонт на малък покрив | Русе

“Препоръчвам Трайчо Трайков много добър ръководител на своята бригада. Свършиха си работата в срок и без проблеми. Останах много доволен. Бързо се отзова и ми даде нормални цени. Препоръчвам!”

Светослав Калоянов преди 26 месеца за Ремонт на течащ покрив | София

“Изключително прецизна работа! Много съм доволен от Трайчо Трайков. Изчакахме дъжд да тестваме работата, но следи от теч нямаше. Свърши в срок и работи на добри цени. Препоръчвам!”

преди 31 месеца за Ремонт на покрив | Елин Пелин

“Свършиха работата в срок, въпреки лошото време. Общо взето коректно държане и изпълнение.”

Светослав Калоянов преди 34 месеца за Ремонт на покрив | София

“Наех Трайчо, защото изглежда съвестен човек, който обръща внимание и се съобразява със клиентите си. Доверих му се и се радвам, че това небеше грешка, а напротив свършиха си работата дори по-добре от очакванията ми! Материалите с които работеха, бяха на високо ниво както ни беше уговорката за качествени материали и работеха стриктно, идваха на време и винаги след приключването на работния ден почистваха след себе си. Подписахме договор и изпълнението беше в срок , описахме и гаранцията на която държа много. Много съм доволен от добре свършената работа от Трайчо. Препоръчвам!!”

красимир преди 40 месеца за Ремонт на покрив | Елин Пелин

“Свършиха работа в срок.Не си почистиха, въпреки че поискаха допълнително пари за това. Като цяло съм доволен от работата им и крайния резултат, въпреки че смятам, че има какво да се желае. Препоръчвам при ремонти да се подписват договори с изпълнителите, за да може всички последващи въпроси да бъдат уредени между страните.”

Anton преди 44 месеца за Ремонт на покрив | София

“Що годе се справиха с изоацията на покрива , но трябваше да им се виси на главата . След като се стигна д смяна на улуците извднъж надуха цената с още 500 лв спрямо предишната си оферта , което веднага ме отказа. ”