Добре дошли на бизнес профила на "Пи-Екс" EООД


Фирма „ ПИ-ЕКС” EООД” извършва водопроводни и отоплителни ремонти, смяна на вертикални и хоризонтални щрангове, ремонт и довършителни услуги на всякакви помещения. От 2009 година успешно се специализира в областа на интериорният дизайн.

Разработваме: Идееният проект, Работният(СМР) проект и извършваме качествен Авторси надзор!

Консултираме клиента за всякакъв вид строителни и довършителни дейности, осветителни и ел инсталации, електроуреди и техника за дома, офиса и всеки един обект.

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


На територията на град София и в страната "ПИ-ЕКС" EООД е доказала своите професионални умения и качество на работа. Фирмата е специализирана и утвърдена от 2005година в подмяната на вертикални и хоризонтални щрангове в жилищни, административни и промишлени сгради.  Изграждаме ВиК проекти и изпълнителите им са професионалисти в областа на проектирането. Майсторите, които работят при нас са с квалификации, специализирали в областта от години и с доказани умения!

10 ГОДИНИ ДОКАЗАНА СИГУРНОСТ!!!

Специализация и квалификации


Във фирма „ПИ-ЕКС” ЕООД работят лицензирани специалисти с висока квалификация и професионален опит.Всеки специалист се обучава периодично по ЕС- програми, с оглед подобряване качеството на предлаганите услуги. - Подмяна на вертикални и хоризонтални щрангове в абонатна станция. - Монтиране на циркулационна помпа. - Аварийни и отоплителни ремонти. - Монтаж на колекторни кутии. - Подмяна на канали и каменин. - Ремонт на вътрешни инсталации на бани, кухни и мокри помещения. - Монтаж и преместване на радиатори и тоалетни чинии. - Пломбиране и узаконяване на водомери. - Изграждане на В и К инсталация в нови сгради. Фирма “ПИ-ЕКС” извършва интериорни проекти на апартаменти, мезонети, вили, офиси и хотели, съобразени с изискванията на нашите клиенти. Проектираме и създаваме комфорт, стил и уют за всеки който се е доверил на нашите професионални дизайнери. Всеки проект за преустройство на баня е безплатен!