Добре дошли на бизнес профила на Роуп Сървиз ЕООД


РОУП СЪРВИС ЕООД предлага вътрешно и външно строително ремонтни дейности - работа на трудно достъпни места.Качествен ремонт за вашия дом, цялостни и довършителни ремонти. Винаги сме готови да дадем най-добрите съвети, идеи, помощ в избора на дизайн, цветови гами и всичко необходимо за добрата визия, функционалност и уют за вашия дом. За вас домът ви е вашата крепост, за нас вашата сигурност!

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 93 месеца за Ремонт на жил. вход на едропанелен блок на 8 ет. | София

“Изключително коректна и добре работеща фирма. Бързо и качествено изпълнение, съобразено с изискванията на клиента. бих ги наела отново при необходимост.”

преди 103 месеца за Външна изолация на апартамент (панел) | София

“Добре свършена работа, извършена с внимание към детайлите на обекта, желанията и програмата ми и досадните съседи. Точно отношение и показан професионализъм. Сега остава тежката дума на зимата за пълна оценка. Някои от не досадните съседи проявиха желания за да им направят и на тях изолацията. ”

Виж всички мнения

Опит


Предимството, което смятаме че е на наша страна, е коректността ни към клиента. Държим на доброто си име и не забравяме, че за реномето ни е важен отзива от всеки клиент, качеството на работа на всеки обект, дори коректността при всеки предварителен оглед.

Специализация и квалификации


Екипът ни е съставен от професионалисти с богат опит в строителните услуги, и по специално в сферата на топлоизолациите,хидроизолациите и сухото строителство.