Добре дошли на бизнес профила на Светлин Кольов


Здравейте и от нас Електроимпулс Еоод,ние сме фирма занимаваща се с Електроизграждане,Електрообзавеждане,Електроинсталаций.Като ел табла (автоматични предпазители),контакти ,ключове,осветителни тела,фотоклетки,стълбищно осветление,звънчеви и домофонни инсталации,вътрешно и външно окабеляване,отстраняване на аварий,заземление и мълниезащита,лед осветления, слаботокови инсталации ,пожаройзвестяване и д.р.

Електроуслуги е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Desislava преди 49 месеца за Смяна на електрическа инсталация | Бобов дол

“Много съм благодарна на Светлин Колъов за свършената работа.След около 2 месеца лутане в търсене на майстор чрез "познати" попаднах на сайта "Майстор плюс". Г-н Колъов направи оценка и изпълнене на проекта в рамките на седмица! Учтив, предвидлив и компетентен майстор и добър човек.Той инсталира външна електрическа инсталация в апартамент, която изглежда прекрасно-изчистена и прецизна.Препоръчвам!”

Виктор Лаков преди 49 месеца за Подмяна на ел.инсталация в апартамент | София

“Светлин и колегите му свършиха чудесна работа. Става въпрос за цялостна подмяна на ел.инсталация в апартамент като всичко беше свършено в срок и както бяхме говорили на огледа. Полагането на новите кабели стана без много къртене - разполагат с добра техника, което пък доста подпомага последващите ремонтни дейности. Светлин ни консултираше и предлагаше оптимални решения спрямо нашите изисквания. С удоволствие бих ги поканил и за друг проект.”

Виж всички мнения

Опит


Имаме трудов стаж в електро изграждането и поддържането на сгради и предприятия повече от 15години.

Специализация и квалификации


Нашата фирма е профилирана единствено и само в електро изграждане и поддръжка на сгради.Нашите служители имат придобита 4-та група по електро безопасност.

Допълнително


Коректно и съвестно изпълнение на възложените ни задачи ,това е нашето мото.Имаме участие в изграждането на мол парадайс в софия ,ресторанта на шератон ,фармацевтично хале Велеви фарма , мебелна къща еником и айко ,много на брой къщи ,апартаменти ,блокове и бизнес сгради.