Добре дошли на бизнес профила на Каза Декор ООД


Услугите, от които могат да се възползват нашите клиенти са: * Взимане на точни размери на жилището; * Изготвяне на индивидуален 3D проект, според заданието на клиента, особеностите на помещението, предпочитани материали, цветови нюанси и позиции на детайлите; * Цялостна организация по поръчката на мебелите, тяхната доставка и монтаж в жилището, свързването към ел. и вик мрежата, проследяване на правилното изпълнение на поръчката според одобреният от клиента проект; * За да завършим целия цикъл, можем да предложим интериорен текстил

Мебели и обзавеждане е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


фирмата ни е предлагаща на своите клиенти богат избор от корпусна и мека мебел. Фирмата ни е представител на едни от водещите български фирми, специализирани в производството на кухни, корпусна и мека мебел, с опит над 20 години в производството на мебели, притежатели на сертификат от Международната Организация по Стандартизация (ISO). За да отговорим на търсенето на всеки клиент асортимента ни включва: * бюджетни и промоционални мебели от ПДЧ * мебели от МДФ, боядисани в цвят избран от клиента с извити нестандартни форми, без видим кант, с перлен ефект * мебели от ФУРНИРОВАН МДФ, в ретро и класически дизайн * мебели от МАСИВ * ИТАЛИАНСКА МЕБЕЛ в крак с най-новите тенденции * ТЕХНИЧЕСКИ КАМЪК за плотове на кухни * ЕЛЕКТРОУРЕДИ за вграждане от световно доказалите се Liebherr, Bosh, Teka * МЕКА МЕБЕЛ по поръчка с бокат избор на дамаски, кожи и модели * ТАПИЦИРАНИ ЛЕГЛА с модерен и футуристичен дизайн За тези, които искат да постигнат индивидуален дизайн предлагаме "ПРИНТ СТЪКЛО" с изображение по избор на клиента както и боядисано стъкло лакобел, които могат да се използват както в кухненското обзавеждане, така и при гардероби, спални комплекти и други модули от обзавеждането. Черпейки идеи от най-добрите, съветваме клиентите ни да се възползват от иновациите на Blum и Hettich като плавно затваряне на чекмеджета и врати, клапващи врати, системи за вътрешна организация, най-новите технологии за движение на чекмеджета в кухненската мебел като Servo drive, Tip-on, Blumotion. Чрез нас Клиентите ни могат да организират своята гардеробна или да проектират вграден гардероб в най-малките и труднодостъпни ниши.

Специализация и квалификации


Каза Декор ООД е фирма за интериорен дизайн, предлагаща на своите клиенти богат избор от корпусна и мека мебел. Фирмата ни е представител на едни от водещите български фирми, специализирани в производството на кухни, корпусна и мека мебел, с опит над 20 години в производството на мебели, притежатели на сертификат от Международната Организация по Стандартизация (ISO). За да отговорим на търсенето на всеки клиент асортимента ни включва: * бюджетни и промоционални мебели от ПДЧ * мебели от МДФ, боядисани в цвят избран от клиента с извити нестандартни форми, без видим кант, с перлен ефект * мебели от ФУРНИРОВАН МДФ, в ретро и класически дизайн * мебели от МАСИВ * ИТАЛИАНСКА МЕБЕЛ в крак с най-новите тенденции * ТЕХНИЧЕСКИ КАМЪК за плотове на кухни * ЕЛЕКТРОУРЕДИ за вграждане от световно доказалите се Liebherr, Bosh, Teka * МЕКА МЕБЕЛ по поръчка с бокат избор на дамаски, кожи и модели * ТАПИЦИРАНИ ЛЕГЛА с модерен и футуристичен дизайн За тези, които искат да постигнат индивидуален дизайн предлагаме "ПРИНТ СТЪКЛО" с изображение по избор на клиента както и боядисано стъкло лакобел, които могат да се използват както в кухненското обзавеждане, така и при гардероби, спални комплекти и други модули от обзавеждането. Черпейки идеи от най-добрите, съветваме клиентите ни да се възползват от иновациите на Blum и Hettich като плавно затваряне на чекмеджета и врати, клапващи врати, системи за вътрешна организация, най-новите технологии за движение на чекмеджета в кухненската мебел като Servo drive, Tip-on, Blumotion. Чрез нас Клиентите ни могат да организират своята гардеробна или да проектират вграден гардероб в най-малките и труднодостъпни ниши.