Добре дошли на бизнес профила на Мебели Добрев


 

 

Фирмата е изцяло ориентирана към изработката на мебели. Ние сме отворени към новото, различното и нестандартното. Всеки наш клиент получава безплатна консултация, професионални съвети и идеи. Ние бягаме от стериотипа на серийното производство, където всичко е еднотипно, разпространено, в определени цветове и трябва точно да отговаря на пространството, с което разполагате. 

Дограма и остъкляване е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Мебели Добрев е създаден през 1991г., когато стартира дейността си с производство на мебели от масив. През годините фирмата е работила с материали на Еgger, AGT, Glospan, Orma, Yaldiz, Orma, Falco, Akritas, Kronospan и др.  През 2000г. фирмата започва да произвежда мебели и от ПДЧ плоскости. Макар и масива да е неоспоримо най-добрият материал за изработка на мебели, ПДЧ плоскостите също притежават своите предимства, като достъпната цена, високото качество и по-леката структура. Предвид икономическото състояние, в което е страната Мебели Добрев преороентира своето производство от масив към ПДЧ плоскоти и МДФ панели.

Специализация и квалификации


Нашият екип се състои от опитни широкоскроени хора, които са отворени към всякакви идеи. Нашата цел е мебелите ни да бъдат достъпни до всеки, така че ние ще се съобразим с:

  • Вашите финансови възможности. В зависимост от възможностите на нашите клиенти ние проектираме мебели с различни материали. Ние сме професионалисти и добре знаем с кое може да се направи компромис в цената и с кое не.
  • Вашите цветови предпочитания. Разполагаме с широка цветова гама, от която можете да изберете този цвят илл цветове, които биха подхождали най-добре на дома ви.
  • Пространството, с което разполагате. Пространството е изключително важно понеже всеки дом е различен. Ние рабираме това и нашите професионалисти са винаги на ваше разположение за консултации и изготвяне на проекти.
  •  Гаранция и качество. Колкото и да желаем да удовлетворим финансовите предпочитания на нашите клиенти, ние много добре знаем къде не може да се прави компромис. На първо място за нас е да произвеждаме качествени мебели, които да ви служат дълги години. В зависимост от вашия индивидуален проект ние ще ви дадем и индивидуална гаранция за мебелите.