Добре дошли на бизнес профила на Инсект Експерт


Инсект Експерт ®“ е специализирана фирма в борбата с вредители – хлебарки, бълхи, мишки, плъхове, дървеници, кърлежи, мравки и др.

Борба с вредители е основна сфера на работа.


Опит


Инсект Експерт ® ЕООД“ работи с препарати от водещите световни производители, лицензирани за домашна употреба, безвредни за хора, домашни любимци и растения. Екипът e съставен от сертифицирани специалисти с опит в областта на ДДД (Дезинфекция, Дезинсекция, Дератизация). Дейността на фирмата се извършва под контрола на РЗИ (ХЕИ)!

Препаратите, използвани при обработка са безвредни за хората и топлокръвните домашни любимци и са разрешени за използване от Министерство на Здравеопазването!

Специализация и квалификации


Освен еднократни обработки при нас може да поръчате и абонаментно обслужване за дезинсекция, дезинфекция, дератизация и дезакаризация на тревни площи на вашите офиси, заведения, ресторанти, административни и производствени сгради, складове и други помещения, съгласно изискванията за добри производствени практики. Ще получите необходимото внимание, обслужване и необходимите документи, които да представите при проверка от РЗИ (ХЕИ). „Инсект Експерт ®“ се грижи за вашия дом и офис.