Добре дошли на бизнес профила на ВАРТ 2000 ООД


ВАРТ 2000 ООД е строителна фирма, която се занимава с множество разнородни дейности в строителството. Компанията е основана през 2006 г. като управителите на дружеството са строителни инженери и работят в сферата на строителството от 30 години. Зад гърба си дружеството има множество проекти от различно естество като в някои от тях е и инвеститор.

Строителство на сгради е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


ВАРТ 2000 ООД е член на КСБ от 2006 г, когато е и основана. Преди това управителите на дружеството са съдружници в друга строителна фирма, с която изграждат жилищна сграда в жк. Борово, където участват и като инвеститори.

Първият обект на ВАРТ 2000 ООД като строител и инвеститор е жилищна сграда с офиси и подземни гаражи в кв. Редута. Сградата е въведена в експлоатация през май 2009 г. До днес фирмата има изпълнени над 10 проекта на еднофамилни къщи, десетки ремонти на апартаменти, изграждане на футболни игрища, участие като главен изпълнител по обществени поръчки. През 2010 и 2013 г. е главен изпълнител на проект по Разширение на шивашко предприятие в гр. Ихтиман с РЗП от 3800 кв.м.

В периода 2010 - 2015 г. фирмата участва като подизпълнител в ремонтирането или изграждането на административни сгради, сгради от обществено значение, инфраструктурни проекти, редица частни проекти.

 

В момента компанията стартира строителството на еднофамилна къща с РЗП от 300 кв.м., Офис сграда с подземни гаражи в кв. Лозенец и Жилищна сграда с магазини и подземни гаражи в кв. Младост 1А, където е инвеститор на проекта. Междувременно се изпълняват и ремонти дейности по няколко частни домакинства.

 

Специализация и квалификации


Обхвата на дейността на дружеството покрива почти всички дейности в строителството на сгради и съоръжения. Това включва: изкопни работи, груб строеж, довършителни работи (всички части: ВиК, електроинсталации, отопление и вентилация, шпакловки, замазки, бояджийски работи, сухо строителство, топлоизолация, хидроизлация и т.н.), вертикална планировка.