Добре дошли на бизнес профила на "Фирма Вамекс" ЕООД


Проектиране, изграждане, ремонт и реконструкция на водопроводни, отоплителни и канализационни инсталации

Доставка, монтаж, ремонт, профилактика, пломбиране, периодична и последваща проверка на битови и промишлени водомери и топломери.

 

ВиК Услуги е основна сфера на работа.


Опит


Фирма Вамекс осигурява професионални ВиК услуги в град Русе на клиенти, изискващи максимално качество и гаранция. Повече от 10 години осигуряваме комплексното обслужване /доставка, монтаж, ремонт, проверка и пломбиране/ на битовите и промишлените водомери и топломери в град Русе. В тази дейност си партнираме с водещите държавно признати лаборатории за проверка на средства за измерване, както и с "ВиK Русе" и "Топлофикация Русе".

Фирма Вамекс е оторизиран представител, както и гаранционен сервиз за Русе и областта, на единствения български производител на водомери „Беласица” АД – град Петрич и гаранционен сервиз за Русе и областта на Grohe AG - най-големият европейски производител и световен лидер и доставчик на санитарни системи. Отговаряме за техническата поддръжка на някои от най-големите фирми в град Русе, на държавни учреждения и на детски учебни заведения, на територията на цялата област.

Ежедневно се стремим да подобряваме качеството на услугите си и да надхвърляме очакванията на нашите клиенти, затова не се колебайте да се свържете с нас, ако имате препоръки или оплаквания относно нашето обслужване. Защото за нас всеки клиент е важен и всяка капка има значение.

Специализация и квалификации


Изграждане на системи за дистанционно отчитане на вода и топлоенергия

Пълно ВиК обслужване и поддръжка на жилищни, промишлени и административни сгради

Машинно отпушване на канали, сифони и тоалетни

Обследване, откриване и отстраняване на течове

Денонощни аварийни ремонти