1. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята.


2. ВиК Услуги

По специално в сферата на отпушване на шахти, почистване на септични ями, вик-външно проектиране, течове, аварии, вик-вътрешно проектиране, отпушване на щрангове, отпушване на мивки, изграждане на вик инсталация, отпушване на сифони, лепене на тръби, отпушване на канали.


3. Електроуслуги

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, ремонт на електроинсталация, монтаж на лунички, монтаж на ключ.


4. Ремонт на техника

По специално в сферата на ремонт на телефони, ремонт на микровълнова печка, ремонт на бойлер, ремонт на черна техника, ремонт на печка, ремонт на пералня, домофони, ремонт на компютър, ремонт на хладилник, ремонт на бяла техника.


5. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня, преградна стена, сух под, лепене на гипсокартон, окачен таван от гипсокартон.


6. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, всички подкатегории, уплътнения на санитария, частичен ремонт на баня, монтаж на аксесоари за баня, проектиране на баня, къртене на баня.


7. Дърводелски услуги

По специално в сферата на врати и огради, декоративни изделия, дърворезба, шкурене, стълбища и парапети, мебели по поръчка, первази, лакиране на дърво, всички подкатегории, навеси и покриви, осб плоскости.


8. Строителство на сгради

По специално в сферата на укрепване и фундиране, фасади, надзор, проектиране на конструкции, реставрация. пристройки и надстройки, изкопни работи и дренажи, сглобяеми къщи, полагане на бетон, всички подкатегории, кофраж и арматура, канализация, строителство до ключ, кофраж /колони, греди, шайби/, вентилируема фасада, преградни стени, груб строеж на еднофамилни и двуфамилни къщи, ново строителство.


9. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, всички подкатегории, префугиране на плочки, полиране на плочки, лепене на гранитогрес, монтаж на ъглови лайсни, рязане на плочки, лепене на фризове и цокъл, фугиране на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/.


10. Паркет и ламинат

По специално в сферата на лакиране на паркет. редене на дюшеме, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, фугиране на дюшеме, пренареждане на дюшеме, циклене на дюшеме, винил, монтаж на декинг и скара, всички подкатегории, демонтаж на паркет, лакиране на дюшеме, пренареждане на паркет, ремонт на паркет, фугиране на паркет, циклене на паркет, поставяне на подложки, поставяне на ламинат, демонтаж на ламинат, поставяне на первази.