Добре дошли на бизнес профила на Нестстрой Трейд


 

Качество без компромиси.

Това е нашият девиз, който ни мотивира и бива прилаган във всеки проект.

 

 

 

 

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Фирмата е съществувала под различни форми и участвала в множество проекти от 1994 г. насам. Настоящият екип на фирмата е изграден и работи заедно от над 10 години. През този период сме завършили над 35 цялостни реконструкции на апартаменти и офиси. Изградили сме парко-навеси и енерго-ефективни индустриални сгради с метална конструкция. В резюмето ни влизат и изграждане на на нов пешеходен подлез и реконструкция на още 4 пешеходни подлеза в София.

През последните 7 години част от екипа на фирмата се специализира в машинното боядисване на жилищни и индустриални сгради, но също така и на пътни съоръжения като кръстовището на две нива при "Софийската Духовна Семинария". Опитът ни в машинното боядисване гарантира високоачествени и дълготрайни резултати на покритията.

От 2012 г. до сега, заедно с нашите партньори сме изградили над 7000 кв. м унипаваж за пешеходни тротоари и гарови перони. Изградихме голям автопаркинг с над 100 паркоместа.

Специализация и квалификации


Нашите професионалисти изпълняват всички стъкпи за качествен ремонт и ново строителство. Заедно с машинното боядисване с латекс, полагаме гипсови и фини шпакловки, машинно шлайфане, вграждаме кутии и кабелни канали. За цялостно и комплексно модернизиране на апартаменти, офиси и индустриални сгради предлагаме цялостна реконструкция на ВиК и отоплителните системи, а след това полагаме желаните настилки от керамика, паркет или шлайфан бетон.