Добре дошли на бизнес профила на Студио Скица


СКИЦА Студио предлага на клиентите си пълен пакет услуги - интериорен проект и изпълнение.

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Ремонт на кухня

“Еднофамилна къща от 300 кв. - консултация, проектиране на интериора, проектиране на мебели, избор на готови, обзавеждане и осветление, както и координация на фирмите ангажирани с изпълнението на проекта.”

на 01 Jan 2010 от Юри Катанов

Качена препоръка, Архитектура и дизайн

“Преустройство на мезонет в центъра на София, който трябваше да се превърне в два самостоятелни апартамента. Задачата беше сложна - конструктивен проект за физическо разделяне на два имота, узаконяване на промените, архитектурен и интериорен проект за всяко от двете жилища (съобразен със съвсем конкретни нужди и изисквания), контролиране на ремонтни дейности - до ключ”

на 01 Jun 2010 от Ива Рудникова
Виж всички мнения

Опит


Студиото има над десетгодишен опит в областта на офис, търговски, жилищен и промишлен дизайн, интериорен дизайн, както и сгради със специално предназначение и устройствени планове.

 

Специализация и квалификации


Интериорите на Скица студио се отличават с безпогрешен усет към пространството, като са максимално доближени до индивидуалните нужди на всеки един клиент. Ние търсим разпределението, което би било в най-добра хармония с живота ви и времето, което прекарвате в дома си. 

Нашите майстори изпипват всички детайли с мисъл, грижа и внимание.

Стремим се клиентите ни да получават луксозна услуга на възможно най-ниската цена. Щастливи у дома.