Добре дошли на бизнес профила на ЕЛЕКТРОСИТИ ЕООД


Фирмата, извършва пълна гама от услуги, свързани с електро и ВиК инсталациите, ремонт и монтаж на домофонни системи, железарски услуги и абонаментна поддръжка на сгради и съоръжения.

ВиК Услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Строителство на сгради

“Комплекността на услигите, надежността и корентността на фирмата в съчетание с конкурентноспособните им цени, а както и получаването на гаранция за качество на всяка извършена услуга, създадоха предпоставки за дългосрочни и пълнозотворни взаимоотношения с фирмата.”

на 01 Jan 2007 от boris.sanchez

Качена препоръка, Строителство на сгради

“Препоръчваме фирмата на техни бъдещи клиенти и партньори.”

на 01 Jan 2007 от комисия за защита на конкуренцията
Виж всички мнения

Опит


Проектиране и изграждане на електроинсталации и ел. табла. Ремонт на битова и професионална техника. Възстановяване на стари и изграждане на нови домофонни и звънчеви системи. Чип карти за контрол на достъп в жилищни сгради и асансьори. Подмяна на хоризонтални и вертикални водопроводни, отоплителни и канализационни щрангове. Абонаментна поддръжка на офиси, търговски обекти и жилищни сгради.

Специализация и квалификации


• Проектиране, изграждане и ремонт на електроинсталации на обществени и жилищни сгради • Подмяна на захранващи кабели и главни ел. табла • Ремонт на битова и професионална техника • Абонаментна поддръжка на офиси, търговски обекти и жилищни сгради: фирмата се ангажира да осъществява аварийно отстраняване на повреди, текуща техническа поддръжка и проверка на цялата съществуваща ел. инсталация в обекта и съответните й принадлежности (главно тяло и разпределителни такива, вътрешно и външно осветление, контакти, ключове и други) • Възстановяване на стари и изграждане на нови домофонни и звънчеви системи • Чип карти за контрол на достъп в жилищни сгради и асансьори • Подмяна на хоризонтални и вертикални водопроводни, отоплителни и канализационни щрангове