Добре дошли на бизнес профила на СПЕЙС


Здравейте, казвам се Емилиян Николов и се занимавам с вътрешни ремонтни дейности и обзавеждане. Разполагам с добри и квалифицирани майстори с дългогодишен опит в сферата на строителството. Извършваме и цялостно обзавеждане с кухненска техника, стайна мебел и мека мебел.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Занимавам се със строителство от 2003г. В периода от 2003г. до 2009г. специално с подови настилки и стенни покрития от МДФ и ПВЦ като монтажист на ламиниран паркет , естествен паркет , трислоен паркет, монтаж и изравняване на под с ОСБ , монтаж на балатум , монтаж на мокет, обличане на стени с ОСБ , МДФ ПДЧ и ПВЦ ламперия.

От 2008г. съм управител и собственик на фирма ЕТ-СПЕЙС ЕД като ръководител на бригада за вътрешно-ремонтни дейности и обзавеждане. Работим със сериозен екип от майстори занимаващи се с шпакловки, боядисване, лепене на тапети, фаянс, теракот, обръщане на врати и прозорци, подови настилки, проектиране на кухни и мебели по поръчка както и сглобяването на мебели на място. Къртене и извозване на строителни отпадъци. ВИК и санитарни възли.

Специализация и квалификации


Монтаж на подови настилки.