Добре дошли в бизнес страницата на Ен Пи Ен Кънстракшън

Искате да си построите къща или да си направите ремонт? Или може би да си санирате сградата или да си ремонтирате покрива? Ние сме насреща! Изборът на изпълнител е изключително важен, било то фирма или майстор. “Ен Пи Ен Кънстракшън” ЕООД е специализирана фирма в областта на жилищното строителство, изграждането на къщи и всякакъв вид ремонти дейности и довършителни работи. За нас е важно клиентът да остане доволен, като получи една качествена услуга на достъпна цена.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Ремонт на нов апартамент, Ремонт на баня | София

“Добре и бързо се справиха. Всичко по договора се спази.
Малко скъпичко взимат но всеки си преценява.”
на 29 Mar 2019 от Андрей Терзиев.

Качена препоръка, Сухо строителство

“Доверих се за всички ремонтни дейности на фирма Ей Пи Ен Кънстракшън и останахмного доволен от свършената работа.” на 23 Mar 2016 от Грудев.

Качена препоръка, Сухо строителство

“С настоящата референция, изразяваме нашето удоволетворение от работата на фирма "Ей Пи Ен Кънстракшън". Екипът им надмина очакванията ни, като се справиха отлично по отношение качеството на услугата и срок на изпълнение.”” на 23 Mar 2016 от Димитров.

Качена препоръка, Сухо строителство

“Ремонтът бе извършен качествено и в срок. След него рязко се забеляза подобрение и впоследствие изчезване на проблемите с влага и течове. Препоръчвам фирмата като надежден доставчик за изпълнение на подобни ремонтни и строителни дейности.” на 23 Mar 2016 от Нецов.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Екипът на компанията има дългогодишен опит в проектирането и изпълнението на жилищни сгради,  къщи и различни видове ремонтни дейности. Също така през годините сме реализирали и инфраструктурни проекти. За положителната ни атестация свидетелстват нашите клиенти и изпълнените обекти.

Специализация и квалификация:

ГРУБО СТРОИТЕЛСТВО - изграждане на монолитни и дървени къщи, строителство на жилищни и промишлени сгради, реконструкции, пристройки, надстройки, покриви, изкопи, фундаменти, ивични основи, огради и др. ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ - топлоизолации и хидроизолации, саниране, мазилки, замазки, шпакловки, сухо строителство, предстенни обшивки с гипсокартон, преградни стени, фигури от гипсокартон, окачени тавани, бояджийски работи, декоративни мазилки и др. ИНФРАСТРУКТУРА - паркоустройство и благоустройство, вертикални планировки, тротоари, бордюри, асфалтиране, алеи, пътеки, прокарване на комуникации, подпорни стени и др.