Добре дошли на бизнес профила на Майстор Иван Иванов


Смятам, че най - добрата реклама за майстора е доволният клиент и това е моето лично мото. Когато клиентът е доволен от моята работа, чувствам удовлетворение от труда си и това ме кара да работя на 100% по всеки нов проект. 

Каменоделски услуги е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 105 месеца за Цялостен ремонт на баня | София

“След приключване на ремонта, мога да дам оценка Отличен на майстор Иван Иванов. Ремонтът бе изпълнен изключително професионално, като се изпипваха и най-малките детайли. Всичко, което поръчахме бе изпълнено точно и в срок. Разбира се Иван даваше своите професионални съвети, но нашите желания и изпълнението съвпаднаха напълно.
Ремонтът включваше разнообразни дейности по цялостен ремонт на стара баня от началото до края: изкъртване на старата баня, нова врата, ВИК, ремонт мръсен канал, преработка на парно, плочки, монтиране на тоалетна, мивка, вана, лира и мебели в банята. Майсторът има и пълен набор от професионални инструменти, които правят резултатът от труда му наистина много висок.
Сега имаме прекрасна нова баня, благодарение на неуморния труд на Иван и неговия партньор. Те са изключително трудолюбиви, притежават майсторски умения, но не на последно място са много качествени като хора: точни, честни, отговорни и коректни.
Тъй като много ни хареса работата им, поръчахме още обновяване на хол- шпакловка и боядисване на стени и таван, което те отново изпълниха качествено.
За мен това е идеалният майстор- работи сериозно, професионално, бързо и качествено, като си разбира от занаята и го работи с любов.

преди 108 месеца за Апартамент София | София

“Много добър майстор. Останахме с отлични впечатления за него и като човек. Направи цялостен ремонт на апартамента ни. Отделя внимание на детайлите и се стреми да стане красиво. Изпълни работата в срок. Цените му не се различаваха от всички останали оферти, които получихме. Бихме го препоръчали на всеки.”

преди 109 месеца за Баня в новопостроена къща | Нови Искър

“Всичко беше изпълнено както беше уговорено - качествено, коректно и в срок.”

Виж всички мнения

Опит


Имам богат опит в строителството, който включва работа в България, Италия, Испания и Германия. През последните 15 години съм участвал в различни проекти: изграждане на нови сгради, частични и цялостни ремонти, на частни и на публични сгради.

Специализация и квалификации


Специализиран съм в поставянето на фаянс и таракот, където смятам че наистина съм добър. Правя цялостен ремонт на бани, кухни и мокри помещения. През годините натрупах стаж и съм способен да възпроизведа всяка идея на клиента.