Добре дошли на бизнес профила на Мартин Тодоров


Строителна фирма Радистрой строи и ремонтира сгради,къщи,покриви,жилищни кооперации,метални конструкции,промишлено и сухо строителство от основи до покрив, в област Велико Търново. Изпълнява качествено и в срок поръчките си.

Дограма и остъкляване е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 120 месеца за Преместване на външните тела на охлаждащи витрини от стената на земята | Велико Търново

“Много бързо се отзоваха на поръчката и на огледа и работата беше свършена максимално бързо. Доволен съм. Ще продължа да работя с тях когато се налага!”

Виж всички мнения

Опит


Фирмата е регистрирана в камарата на строителите - ПЪРВА ГРУПА: строежи от високо строителство, жилищно, обществено - обслужващо, промишлено. Четвърта и пета категория съгласно чл.5 ал.6 от ПРВВЦПРС: ПЕТА ГРУПА: събаряне и разрушаване, земни работи, строителство на жилищни и нежилищни сгради, покривни работи, полагане на мазилки, монтаж на дограма и дърводелски работи, полагане на облицовки и настилки, боядисване и стъклопоставяне. 

Специализация и квалификации


Фирмата разполага със:

- Строителен техник, отговарящ за ефективното техническо ръководство и издаване на строителния обект.

- Инженер-конструктор, който извършва предпроектни проучвания, проектиране на конструкцията съобразно архитектурния проект, конструктивни и якостни изчисления в параметрите на проектирания обект.

- Архитект, упражняващ техническо ръководство при проектиране на обекта и авторски надзор по време на строителните дейности.