Добре дошли на бизнес страницата на Ремонт на Покриви


''СиТ ИНЖЕНЕРИНГ,, ЕООД е фирма осигуряваща качествени услуги на конкурентни цени в областта на строителството и ремонта на покриви, хидроизолации, покривни системи. Целта ни е да осигурим качествени услуги, който заслужавате като наши клиенти. Във всичките си дейности ние се стремим към постигането на по - високи цели, като стремежът ни е да задоволим вашите потребителски нужди, както и да изградим, взаимно доверие и лоялност.

Стандартна иконка за категория Покривни услуги Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Tania Petrova преди 44 месеца за Полагане на Изомраз | Трън

“След като оставих заявка на 08 ноември 2016 г. за намиране на майстор за покриване на гараж с Изомраз, г-н Ттрайко Сотиров се обади в рамките на половин час и уговорихме завършване на проекта на по-следващият ден, като се съобразихме с прогнозата за времето. Изпълнителите се обадиха по ГСМ при тръгване от гр.София и пристигнаха в уговореният час, въпреки разстоянието. Майсторите веднага огледаха обекта, дадоха някой препоръки и започнаха работа. Работиха бързо и без почивка. Обекта бе завършен след няколко часа. Спазени бяха условията на полагане на Изомраза. Заплащането бе извършено спрямо уговорката. Цената на услугата ми се видя приемлива, след като майсторите закупиха със свои средства стъклената вата за полагане. Доволна съм от свършената работа и бих ги препоръчала на всеки, защото са бързи, качествено изпълниха поръчката, имаха изчерпателни познания за Изомраз-а и бяха много любезни.”

Ани Шопова преди 44 месеца за Ремонт на покрив | Пловдив

“Много сме доволни! Препоръчвам!”

Елена Урумова преди 46 месеца за Ремонт на покрив | Пловдив

“Бригадата работеше бързо, професионално и отговорно. Доволни сме от изпълнението.Препоръчвам и на други потребители.”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


ДЪРЖИМ ДА СМЕ ПЪРВИ В Изграждането на дървени и метални конструкции, ремонт на покриви, хидроизолация на плоски и скатни покриви, монтаж нови керамични керемиди, бетонови, керемиди, полимерни- пластмасови керемиди, битумни керемиди, метални керемиди, пренареждане на стари керемиди, улуци, водосточни тръби, обшивки, усвояване на тераси и други услуги. предлагаме услугите си с материали и без материали, както и частичен или цялостен ремонт на покрив. НЕ УСЛОЖНЯВАМЕ НЕЩАТА Когато Вашият покрив се нуждае от ремонт /дори и да не е ремонтиран от нас/ не се колебайте и ни потърсете, можем да помогнем. НИЕ СМЕ ВИНАГИ НАВРЕМЕ При изграждането на покрива или ремонта на покрива получавате договор с гаранция. Нашата гаранция е комплексна – тя обхваща всичко, което сме изградили или сме ремонтирали. ОТГОВОРНИ СМЕ Преди да се пристъпи към ремонт е задължително да се направи оглед, по време на който се извършва диагностика на проблема и се съставя оферта за ремонт и подмяна на износените части или при необходимост изграждане на нова конструкция. РАБОТИМ С ЖЕЛАНИЕ Ние ви предлагаме следните безплатни услуги: Консултация и изготвяне на оферта; Посещение за оглед и вземане на размери; Доставка на материали жилището Ви; Поддържане на обекта чист; Сваляне и извозване на всички строителни материали; Гаранция за материали и качество за изпълнение. ПРИЯТЕЛИТЕ СА ВСИЧКО ЗА НАС Потърсете ни за напълно безплатен оглед и консултация на място в удобно за Вас време, не оставяйте проблема да Ви измъчва, за него има решение!

Специализация и квалификация


архитекти; строителни инженери; икономисти; геодезисти; технологии; майстори на монтажни и строителни работи; дърводелци, зидари; конкретни работници; покриви; мазачи, бояджии; електрически заварчици, за външни и вътрешни работи, вертикална планировка