1. Цялостен ремонт

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на гараж, довършителни работи, ремонт на тоалетна, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, допълнителни услуги i, ремонт на мокро помещение, ремонт на коридор, ремонт на спалня, ремонт на дневна, ремонт на детска стая, ремонт на трапезария, допълнителни услуги ii, ремонт на покрив, ремонт на тереса.


2. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята.


3. Мебели и обзавеждане 2 извършени проекта

По специално в сферата на обзавеждане на офис, обзавеждане на магазини, тапицерски услуги, мебели по поръчка, обзавеждане на заведения, реставрация на мебели, обзавеждане на жилища.

Виж мнения

4. Покривни услуги

По специално в сферата на ремонт на тавани. изграждане на нова дървена конструкция, пренареждане на керемиди, ремонт на покриви, водосточни системи, хидроизолация на покриви, изграждане на покриви.


5. Дърводелски услуги 1 извършен проект

По специално в сферата на врати и огради, декоративни изделия, дърворезба, шкурене, стълбища и парапети, мебели по поръчка, первази, лакиране на дърво, всички подкатегории, навеси и покриви, осб плоскости, дървен рафт 30 х 100, масло за дърво, дървена покриваща лайсна, обработка (шкурене, омаасляване и рязане) на дървен рафт и профили.

Виж мнения