Добре дошли на бизнес профила на ВС-ЕЛЕКТРИК


Ние от "ВС-Електрик" мислим и правим най-доброто за вас. Покажете уважение към себе си Вашият дом и пари, направете най-добрия избор с нас.

Топлоизолация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 68 месеца за Полагане на гранитогрес/теракот/паркет | София

“Съвестни управител и майстор. Изпълниха си поетите ангажименти отговорно и коректно. Останах доволен от свършената работа.”

Виж снимки
преди 75 месеца за Окабеляване на кухня | София

“Много съм доволен! Дълго време търсих майстор/фирма за цялостен ремонт на кухня. Оказа се трудно да намеря комплексно решение, докато не се свързахме чрез сайта. Наех ги за подмяна на ел. и ВиК инсталацията, за нареждане на плочки. Изпълниха поръчката в срок, всеотдайно и професионално. Вложиха много старание, държаха се професионално и за много кратък срок получих качествено изпълнение! Препоръчвам ги на всеки!”

Виж всички мнения

Опит


Фирма "ВС-Електрик" ЕООД, със собственик и управител инж. Владимир Симеонов е създадена да задоволява нуждите на клиента, с цел да спечели неговото доверие и да изгради дългосрочни отношения с него. Ние вярваме, че ако Вие сте доволни от нашето обслужване, ще продължавате да сте наши клиенти и да използвате услугите ни.

Специализация и квалификации


Ние от "ВС-Електрик" се занимаваме с проектиране и изпълнение на обекти по всички части на проекта. Наличието на проектанти и дизайнери заедно с монтажните екипи ни позволява да постигнем и изпълним качествено и в срок обекти с прецизност към всеки детайл.