Добре дошли на бизнес профила на Теодосиева


Ние целим да постигнем най-доброто обслужане на клиенти, отлични цени и бързи доставки.Така също ние отделяме много време, за да Ви предложим най-добрите оферти.С уважение:Теодосиева и Ко ЕООД,гр. Пловдив 4003

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Теодосиева и Ко ЕООД е представител на вече утвърдилите се строителни фирми, с основен предмет на дейност - изграждане на сгради, довършителни работи и търговия с недвижими имоти.
 
Началото е поставено през 2012 г. в град Пловдив от собственика и управител на Теодосиева и Ко ЕООД - Марин Теодосиев

За над 2 годишната си история компанията е предала в експлоатация  жилищни сгради с над 100 жилища, над 20 търговски обекта и офиси, с над 5 000 кв. м. обща разгъната застроена площ (РЗП).

Структура, управленски екип, изпълнителен състав

За Теодосиева и Ко ЕООД работят високо квалифицирани мениджъри, сътрудници и специалисти съставящи управленския екип и изпълнителния състав.

Въведения във фирмата подход към дейностите по създаване, взаимодействие, документиране, контрол по спазване на технологичните процеси, управление и реализиране на предлаганите продукти гарантира постигането на едно постоянно добро качество на координация и комуникация между различните специалисти и служители.

Специализация и квалификации


Озеленяване и строителство

Ние предлагаме всички видове градинарски услуги, свързани с проектиране, изграждане, аранжиране и поддържане на зелени и водни площи, озеленяване на паркове, дворове, складови бази, офиси и офис - сгради, вилни селища, хотели и хотелски комплекси, стадиони и градини в Пловдив и България.

 

Предлагаме още дизайн и озеленяване на градини пред офиси, шоуруми и магазини, дизайн на градини пред ресторанти, кафета, заведения за бързо хранене, озеленяване на почивни бази, бензиностанции, газстанции и метанстанции, озеленяване на производствени цехове, халета и бази.

 

Предлагаме още професионално озеленяване на частни вили и къщи, дворове, резиденции, представителни паркови части и обществени зелени площи.

Изготвяме проекти за озеленяване, ландшафтна архитектура и дизайн, както и специалистите ни по реализиране на озеленителни проекти и професионална абонаментна поддръжка на градини и дворове. 

Предлагаме професионално както екстериорно (външно), така и интериорно (вътрешно) озеленяване на различни видове помещения – офиси, вили, апартаменти, къщи, хотелски фoайета и зимни градини.

Предлагаме още всички видове градинарски услуги, необходими за озеленяването на тераси, балкони и покриви.

Нашата фирма е специализирана във всички видове градинарски услуги – изготвяне на проекти за паркове и градини, затревяване на градини чрез райграс и специализирана тревна смеска или чрез полагане на готов тревен чим.

Засаждане на всички видове декоративни растения, засаждане и озеленяване на дворове и градини с едроразмерни дървета и храсти, зацветяване и аранжиране на цветни фигури за целите на озеленяването.