1. Мебели и обзавеждане

По специално в сферата на обзавеждане на офис, обзавеждане на магазини, тапицерски услуги, мебели по поръчка, обзавеждане на заведения, реставрация на мебели, обзавеждане на жилища.


2. Архитектура и дизайн

По специално в сферата на чертане, 3d визуализации, външен дизайн, интериорен дизайн, архитектурно проектиране, ландшафт, организиране на доставки и логистика, управление на ремонта и изпълнителите, управление и надзор, изготвяне на проект за съгласуване в общината, идеен проект, технически проект, планиране на всички ремонтни дейности, обновяване и конкретизиране на бюджета, оглед на място, документиран със снимки, видео и приблизителни размери, изготвяне на архитектурен план за разпределение и фукнционалност, изготвяне на приблизителен бюджет на ремонта - труд, материали и продукти, изготвяне на всички нужни планове и чертежи за ремонта, консултации при взимането на всички важни решения, избор на изпълнителите и организиране на график, следене за изпълнението и упражняване на контрол, отчетност и документация, довършителни детайли и подобрения, почистване след ремонта, обзавеждане: доставяне, качване и сглабяне на мебели, последни монтажи и декорация.


3. Ремонт на кухня

По специално в сферата на кухня по поръчка - само мебели, частичен ремонт на кухня, цялостен ремонт на кухня, монтаж на готова кухня, монтаж на смесител за мивка в кухня, доставка и монтаж на спирателни кранове в кухня, монтаж на мивка за кухня.


4. Електроуслуги

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, ремонт на електроинсталация, поправка нагреватели на улук, нова ел. точка, демонтаж на полилей, монтаж на полилей, монтаж на лед лента (скрито осветление), монтаж на лунички, ремонт на звънец, цялостни разходи по електро, монтаж на стенна лампа, полагане на кабели за телевизия и интернет, преработка на електро, свързване разпределителна кутия, монтаж предпазител в ел. табло, изграждане на електроинсталация, монтаж на контакт, прозвъняване на съществуваща електроинсталация, монтаж на скрита лед лента на тереса, монтаж на бойлерно табло, пробиване през стени за кабели, монтаж на ключ, направа на отвор и залагане на конзола с гипс, разширение на отвор и монтаж на слаботоково разпределително табло за рутер, монтаж на осветителни тела, демонтаж на стари ел. обекти (ключове, контакти и лампи), монтаж на ново ел. табло с автоматични бушони(8-10), полагане на нов ел. кабел, монтаж на кутия за обслужване за сет и маркуч, монтаж на външен контакт с капачка, монтаж на кутия за скриване на кабели, монтаж на плафони, полагане на лан кабел.


5. Монтажи

По специално в сферата на монтаж на пергола, монтаж на преградни мрежи, монтаж на навес, монтаж на корниз и перде, монтаж на мрежа против гълъби, монтаж на закачалки и аксесоари в баня, монтаж на декинг, монтаж на ограда, монтаж на лира в баня, монтаж на опънати тавани, монтаж на простори, монтаж на ревизионен отвор, монтаж на телевизор 20 инч., монтаж на котлон, монтаж на абсорбатор, монтаж на таванен простор, монтаж на подматрачна рамка, монтаж на рафтове, монтаж на вратички, монтаж на предпазна мрежа за котки, монтаж на вентилатор за баня/тоалетна, монтаж на комарници, монтаж на хватки за катерене, монтаж на праг, монтаж на бойлер, монтаж на стенни конзоли, монтаж на мивка с плот, монтаж на климатик, монтаж на радиатори, монтаж на шкаф за мивка в баня, монтаж на стъклен параван с врата, монтаж на шкафове, монтаж на вграден смесител за мивка в баня, монтаж на стъклен параван, монтаж на огледало, монтаж на огледало с шкаф, монтаж на мивка с вграден шкаф, монтаж на картина/закачалка/огледало, монтаж на матрак, монтаж на ламперия.