Добре дошли на бизнес профила на K.ДИМИТРОВ


Занимаваме се с паркетни услуги -
редене, пренареждане, лакиране, циклене, байцване, фугиране, притягане на паркет и дюшеме - от 1995 година, през което време залагаме на качеството и коректност в отношенията с нашите клиенти. Извършваме и доставка на масивен, екзотичен, ламиниран паркет и всички консумативи - лакове, лепила, первази - изобщо всичко за вашия под, на конкурентни цени и със съответното качество.

Кърти, чисти, извозва е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Нашата мисия е да превърнем Вашият паркет и дюшеме в подова настилка, излъчваща стил ,топлина и уют в дома или офиса.С удоволствие искам да Ви запозная с историята на нашата фирма.От 1995 год.се занимаваме с монтаж , циклене , шлайфане, байцване, лакиране, продажба на естествен паркет и дюшеме .Извършваме продажба и монтаж на ламиниран паркет,както и продажба и монтаж на естетвени дървени и PVC первази. През годините сме изградили рутина и в реставрирането на стари паркети и дюшемета. Чрез прецизната и професионална обработка Вашият стар паркет или дюшеме отново може да възвърне предишният си вид.

Специализация и квалификации


Нашите квалифицирани специалисти ще Ви консултират компетентно и безплатно.
Работим в удобно за клиентите ни време с високо качество на ниски цени.
Изпълнението на поръчките ще бъде съобразено напълно с изискванията на клиента.
Фирмата предлага и необходимите аксесоари и консумативи – подложки, первази, лайсни, лепила, лакове за паркет и почистващи препарати.