3 оставени мнения от 3 извършени проекти
5.00 от 5

Това са препоръки, предоставени от самия изпълнител от предишни негови клиенти, които са работили с него извън платформата "MaistorPlus".

Александър Гинов преди 1 ден за Шпакловка и боя в коридор | София

“Методи и екипът му се справиха бързо и качествено. Големи симпатяги.”

Васил Петров преди 18 месеца за Боядисване и шпакловане, залепване на 2 плочки | София

“Много сме доволни от свършената работа. Бързо, качествено и супер коректно, дори свършиха неща, които не бяха планирани първоначално. Работи се чисто и експедитивно. Определено ще се обадим пак, ако имаме нужда от коректен майстор! Силно препоръчваме :) Специални благодарности на Методи и Васко!”

Петя Костадинова преди 19 месеца за Проект за довършителни вътрешни ремонти | Банкя

“Доволни сме на 100% от Иво и бригадата!Изпълнителни и разбрани и хора преди всичко.Свършиха чудесна работа за отрицателно време!Впечатлени сме от гъвкавостта им, успешно съгласуваме срещите.Стартираха навреме и приключиха по-рано от уговорения срок.Поддържахме връзка редовно,информираха ни постоянно.Отреагираха безпроблемно на непредвидените ситуации.
Заслужаваше си всеки лев,защото тези работливи хора отстояват цената на майсторската работа.
Всеки те подготвя за най-лошото, като опреш до майстори,НО Иво,брат му Методи и цялата бригада опревергават всичко подобно!Късметлии сме - вече знаем на кого можем да разчитаме за в бъдеще.
С огромни Благодарности и от двама ни!Успех и занапред!
Поздрави,
Петя и Христо”

Виж снимки

Качена препоръка, Боядисване и декорация

“Много съм доволен от работата на бригадата. Много са отзивчиви, работят качествено и бързо. Препоръчвам с две ръце!”

на 06 Aug 2024 от Захари

Качена препоръка, Шпакловки

“Съседите ми препоръчаха бригадата на Методи. Правихме ремонт, за съжаление неуспешен, и наехме Методи да поправи каквото е нужно. Все още работят на обекта, но до момента съм изключително доволна. Цялата бригада са много коректни, сроковете се спазват, а по това, което виждам, работят много качествено. Определено ще ги препоръчам и на познати!”

на 15 Oct 2024 от Кристина