Добре дошли на бизнес профила на Антон Тонев


Ще ви сменя ключовете и контактите вкъщи, ще ви монтирам новия полилей, ще пробия дупка в стената за новата ви етажерка, ще сменя на патрона на бравата на входната ви врата, ще смажа скърцащите панти на вратите на гардероба ви, ще ви сглобя библиотеката, купена от ИКЕА и така.

Монтажи е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Занимавам се с тези дейности изцяло като хоби вече над 10 години. Нямам планове това да се превръща в основна дейност, не съм от типа „майстори“, които ще направят банята от А до Я, ще направят цялата ел. инсталация, или ще бутнат панела и ще обединят две стаи, не съм компетентен там, а понеже се наслаждавам на дейности, придаващи завършък, смятам че ще излезе нещо полезно и приятно от това начинание и обичам да си свърша работата до край.

Специализация и квалификации


Смяна на компоненти по ел. инсталацията вкъщи, както и сглобяването на мебели са някои от нещата, с които съм най-запознат и мога да ви бъда полезен.

Допълнително


Got a small repair that needs attention? I'm here to help! Whether it’s changing a light bulb, fixing a broken hinge, replacing a switch, or tightening that wobbly chair, I can handle those small tasks that make a big difference. From repairing a loose door handle, securing a shelf, patching up small holes in the wall, installing a curtain rod, or even resetting a tripped circuit breaker—I'm your go-to person for all those quick fixes that keep your home running smoothly.