Добре дошли на бизнес профила на Aleks Property Repairs


АЛЕКС ПРОПЕРТИ РИПЕЪРС ООД се състой от 6-8 работника който са високо квалифицирани,извършва цялостен вътрешен ремонт на жилища.Изграждане и ремонт на бани,кухни по поръчка на клиента,мебели и обзавеждане по поръчка,нашата фирма работи с един от най-големите производители на мебели(кухни)във Варна и региона.Фирмата на първо място държи на качество и коректност.За нас мотото е доволни клиенти - добре свършена работа.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Собственика на фирмата има опит над 20 години в сферата на вътрешни ремонти в чужбина и за него качеството е на първо място(за разлика от някой други бригади ….)работниците който работят в фирмата са учтиви ,съвестни и коректни.

Специализация и квалификации


Работа с медни тръби(цялостен водопровод на къщи,апартаменти и офиси.прокарване на парно с медни тръби.всякакъв вид подови настилки(теракот,гранитогрес,ламинати и др.

Допълнително


Управляване на фирма в сферата на строителството повече от 20 години в чужбина.От 2 години работи на българския пазар и има много доволни клиенти,иска много да пренесе качеството и учтивото отношение и тук.