Добре дошли на бизнес профила на HOME CONSULTS


Мисията на HOME CONSULTS е да създава защитени пространства, чийто обитатели да се наслаждават на сигурност, чистота и уют, генерирани в хармония с природата. Щастието превръща жилището в дом… Дом, който създава усещане за сигурност на едно семейство, НЯМА КОНКУРЕНЦИЯ!

Строителство на сгради е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Човекът, вдъхнал живот на проектите на HOME CONSULTS, откривателят на новото и ценителят на доказаното от миналото – инж. Владимир Симеонов. От 2004 година до сега е активно и изцяло в сферата на строителството, като управлява и финансира индустриални и жилищни проекти. Участва лично в цялостния процес от създаването до реализирането и въвеждането в експлоатация на обекта. За 20 години в строителството екипите и дружествата ръководени от инж. Владимир Симеонов имат изпълнени над 1000 обекта. Каним всеки наш бъдещ клиент преди да ни избере, заедно да посетим изпълняваните към момента от нас обекти и проекти за да се запознае лично с това което правим и как го правим.

Специализация и квалификации


- официален партньор на BAUMIT. - официален партньор на ROFIX. - множество награди от строителни форуми, включително първо място от строителен форум в гр. Пловдив с използвани продукти на HENKEL. - екип от апликатори за вътрешни декоративни мазилки. - екип от монтажисти сертифицирани за работа по система KANUF за сухо строителство.