Добре дошли на бизнес профила на Hope Building


Предметът на дейност на Hope Building обхваща строителство и изграждането на сгради, ремонти на покриви, реконструкции и ремонти на къщи и апартаменти в София и страната.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Държим на качественото изпълнение на всички строително-ремонтни услуги.Екипът ние се състои от професионалисти с дългогодишен опит в сферата на строителството.Използваме само качествени материали,които гарантират дълъг срок на вашия ремонт. Имаме готовност за поемане на обекти в цялата страна.Стремим се да постигнем добри взаимоотношения с нашите клиенти и да изградим доверие.

Специализация и квалификации


Изготвяме оферти (За най-добрите цени) -Обсъждаме най-добрите планове за Вашия ремонт -Работим бързо и отговорно -Работим по желание на клиента това е едно от най-важните неща за нас удоволствието и мнението на клиента!

Допълнително


Ново строителство и довършителни ремонти Изграждане и ремонтиране на покриви дървени и метални конструкции. Хидроизолация на плоски и скатни покриви, стенна и дренажна хидроизолация. Претърсване на покриви Пренареждане на керемиди Монтаж на метални керемиди Битумни керемиди Тенекеджийски услуги Доставка и монтаж на безшевни улуци от пластифицирана ламарина Заготовка на всякакви обшивки от ламарина обшиване на. Бордове, калкани, капандури, комини, челни дъски, и др.