1. Електроуслуги

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, ремонт на електроинсталация, поправка нагреватели на улук, демонтаж на полилей, монтаж на полилей, нова ел. точка, монтаж на лед лента (скрито осветление), монтаж на лунички, ремонт на звънец, цялостни разходи по електро, монтаж на стенна лампа, полагане на кабели за телевизия и интернет, преработка на електро, свързване разпределителна кутия, монтаж предпазител в ел. табло, изграждане на електроинсталация, монтаж на контакт, монтаж на скрита лед лента на тереса, прозвъняване на съществуваща електроинсталация, монтаж на бойлерно табло, монтаж на ключ, пробиване през стени за кабели, полагане на нов ел. кабел, монтаж на ново ел. табло с автоматични бушони(8-10), направа на отвор и залагане на конзола с гипс, монтаж на осветителни тела, демонтаж на стари ел. обекти (ключове, контакти и лампи), разширение на отвор и монтаж на слаботоково разпределително табло за рутер, монтаж на външен контакт с капачка, монтаж на кутия за обслужване за сет и маркуч, монтаж на кутия за скриване на кабели, монтаж на плафони, полагане на лан кабел.


2. Шпакловки

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, шпакловка върху гипсокартон, шлайфане, циментова шпакловка, запълване на канали/отвори, монтаж на ръбохранител, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, финна шпакловка, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шпакловка с гипсово лепило и финно, затваряне (обръщане) на външна изолация с теракол, сваляна на стъкла, силикониране, шпакловка 2 ръце по стени и тавани, корекции по стени (шпакловки, мрежа, оправяне след течове).


3. Ремонт на техника

По специално в сферата на ремонт на телефони, ремонт на микровълнова печка, ремонт на бойлер, ремонт на черна техника, ремонт на печка, ремонт на пералня, домофони, ремонт на компютър, ремонт на хладилник, ремонт на климатик, ремонт на бяла техника.


4. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване на фасада, боядисване на входове/етаж/, грундиране, машинно боядисване с блажна боя, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, облепване с найлон, боядисване на огради и решетки с блажна боя, шкурене, грундиране на парапети, первази, тръби, лепене на первази, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, шлайфане на турбозол, боядисване на радиатори, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване на парапети, первази, тръби, боядисване с латекс два цвята, облепяне, шкурене, грундиране и боядисване на стените с новата дограма, облепване с тиксо, поставяне на кабелни канали, шлайфане и боядисване на асансьор и асансьорни врати (6 броя) с блажна боя, лакиране на елементи (врати, пощенски кутии, ел.табло и др.).


5. Обръщане

По специално в сферата на обръщане на вратa, обръщане на алуминиеви ъгли, обръщане на прозорец, обръщане на ъгли с вароциментова мазилка, обръщане с пластмасови ъгли, обръщане на стъпала с плочки, обръщане с плочки.


6. Замазки

По специално в сферата на пердашена армирана замазка, саморазливна замазка, циментова замазка, износоустойчива бетонна замазка, замазка над подово отопление, подова замазка в баня, подова замазка с перлитобетон армирана до 6 см, подова замазка за наклон на тереса, замазка по канали за кабели и тръби по пода.