Добре дошли на бизнес профила на Александър Славев


Търсите фирма за ремонта на Вашия покрив? Ние имаме над 10 години опит в ремонта и хидроизолацията на покриви и работим на територията на цялата страна. Обадете ни се за оглед и оферта сега!

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Създавайки най-доброто решение за вашия покрив, ние в "Даян Инжинеринг 97 ЕООД" се гордеем с това, което правим и имаме редица причини, поради които да изберете нашата фирма за ремонт и поддръжка на вашия покрив. Професионализъм и Експертност: Нашите майстори са опитни и квалифицирани в ремонта, хидроизолацията и изграждането на покриви. Те разбират всички нюанси и предизвикателства, свързани с покривните работи и гарантират висок стандарт на изпълнение. Конкурентни Цени: Ние предлагаме конкурентни цени и прозрачност във всички аспекти на работата ни.

Специализация и квалификации


Ние разбираме, че най-добрият начин за реализиране на издръжлив и надежден ремонт на покрива е изборът на правилни материали. Затова с увереност предоставяме до 10 години гаранция за материалите, които използваме. Ние използваме материали от водещи производители, които се отличават с дълготрайност и издръжливост. Това включва висококачествени керамични плочки, водоустойчиви мембрани за хидроизолация и иновативни материали за изграждане на нови покриви. Нашата гаранция не е просто обещание, тя е израз на доверието ни в избора на материали, които не само ще подобрят визията на вашия покрив, но и ще осигурят неговата дълготрайност и надеждност. С "Даян Инжинеринг 97 ЕООД" можете да бъдете спокойни, че вашият ремонт ще издържи изпитанието на времето.

Допълнително


Специалистите от "Даян Инжинеринг 97" ЕООД приемат обекти на територията на цялата страна. Разполагаме с оборудване, което ни позволява да работим във всеки град и село в страната. Свържете се с нас за уточняване на параметрите на Вашия ремонт. Можем да реализираме бърз оглед като Ви посетим или направим виртуален видео оглед. След това ще създадем индивидуална оферта за Вас, в която ще посочим всички параметри на ремонта като срокове за изпълнение, цени за труд и материали. При съгласие от Ваша страна, ще започнем ремонта на Вашия покрив до 48 часа. Ако екипът ни е свободен, приемаме и заявки за експресни ремонти до 12 часа.