Добре дошли на бизнес профила на Николай Шаламандов


Здравейте, казвам се Николай и от 20 години се занимавам в сферата на строителството. Харесвам работата си и изпипвам детайлите, за да може хората да са доволни от извършената от мен работа. Интересувам се от всичко ново в строителството. Бързо, качествено и на разумни цени.

Сухо строителство е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Ремонтни услуги: Класифицирани по предназначението: ремонт на апартаменти ремонт на къщи ремонт на стая – довършителни работи, шпакловане, грундиране, боядисване Строителни услуги: вътрешна топлоизолация на таван монтаж на вътрешна топлоизолация (XPS/фибран, каменна вата, минерална вата, гипсокартон) гипсокартон отвътре, обръщане с XPS отвън и др.) поставяне на тапети (смяна на тапети) поставяне на тоалетна чиния поставяне на мивка (порцеланова, керамична) Довършителни работи: вътрешни (преградни) стени от гипсокартон и вата за шумоизолация монтаж на окачени тавани шпакловане с гипс или циментова смес грундиране боядисване монтаж на осветителни тела монтаж на електрически контакти и ключове (единични, двойни, девиаторни и др.).

Специализация и квалификации


Опит над 20 години.

Допълнително


Mоля да се свържете се с мен, ще ви предоставя цялата необходима информация за цени на строителни услуги. Всяка цена зависи от сложността на работата и обема и. Индивидуално ще изчисля точната цена на вашия ремонт. Цените, посочени в ценова листа, не са окончателни и могат да зависят от конкретните условия на работа и договорености с Клиента.