Добре дошли на бизнес профила на Man Bouw


Ман Боул предлага широк спектър от услуги, свързани с довършителните ремонти .Позваме качествени материали и професионални машини, за да гарантираме перфектното изпълнение на всеки проект. Всички наши служители са професионалисти специализирани пряко в своята дейност. Ако търсите доверен и надежден партньор за вашите бъдещи ремонти, не се колебайте да се свържете с нас с удоволствие ще помогнем за тяхната реализация.

Дърводелски услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Нашата фирма за довършителни ремонти изпълнява често и проекти за различни клиенти в Европа правили сме довършителните ремонти на концертни зали, магазини , сладкарници и десетки къщи . Ето и някой от нашите фирмени партньори в чужбина за които често изпълняваме поръчки - Пиано мане- концертни зали, Бест Фодс- обзавеждане на магазини. Кюбо - изработване на шкафове по поръчка ,монтаж на врати и подови настилки. ММ реноватион - също , като фирма под изпълнител.

Специализация и квалификации


Нашите експерти ще се погрижат за всеки етап, като ел. инсталазий , ВИК ,замазки, шпакловки, подови настилки, замяна на врати , обзавеждане , дограма, боядисване и други. Също така разполагаме с интериорен дизайнер, който може да ви помогне да превърнете дома си в оазис на комфорт и красота.

Допълнително


Можем да предложим и вносни материали ексклозивно за нашите клиенти от западна Европа с който нашите специалисти са работили и са сигурни в качеството им. Като - лепила, силикони , ламинати, паркети, лакове, интериорна и фасадна боя, интериорни врати и масла за паркет .Продуктите които внасяме са на производители, като- rectavit ,thys grup, parabond ,woca ,rubio monocoat, paintfactory.Тези продукти са произведени 100% в Белгия , качествени и надеждни, което гарантира успеха на нашата работа и удовлетворение на нашите клиенти.