Добре дошли на бизнес профила на Богомил Стоянов


Здравейте, Казвам се Богомил Стоянов и имам удоволствието да споделя с вас моята професионална история. Със своите над 5 години опит в строителния сектор, съм се специализирал в различни аспекти на строителството, с фокус върху изграждането на покриви, хидроизолация, топлоизолация и направата на навеси.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Професионалният ми път ме е водил през различни предизвикателства, които съм успешно преодолявал, благодарение на упоритостта си и стремежа към постигане на високо качество във всичко, което правя. С моята активност в София област, съм изградил стабилна репутация като надежден и компетентен професионалист.

Специализация и квалификации


Моите умения включват ефективно управление на екипи, висока експертиза в различните аспекти на строителството и способността да решавам проблеми, възникващи по време на проектите. Винаги съм готов да приемам нови предизвикателства и да допринася за успеха на проектите, в които участвам.

Допълнително


Бих се радвал да имам възможността да споделя опита си и да се включа във вашите проекти. Благодаря ви за отделеното време и очаквам с нетърпение да се запозная с вас. С уважение, Богомил Стоянов Фирма Строй БМ 23 ЕООД С уважение, Богомил Стоянов