Добре дошли на бизнес профила на Митко Ангелов


Митко Ангелов и неговият екип предлагат дърводелски услуги и изработване на дървени мебели по поръчка: кухненско и холово обзавеждане, ремонт и реставрация на стари мебели от дърво. Целият екип е на Ваше разположение винаги, когато имате нужда от изработване на обзавеждане за Вашия дом или офис, ремонт или реставрация на старите мебели, поправка или изграждане на дървени мебели и конструкции.

Мебели и обзавеждане е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Вече повече от 30 години Митко Ангелов и неговият екип работят съвместно по създаването на мечтаните проекти на нашите доволни клиенти. Изработваме всичо от дърво: Кухненско обзавеждане и трапезарии, холно, спално и детско обзавеждане, парапети и стъпала, облицовки. Мебели и обзавеждане за офиси, магазини и студия. Реставрация на всякакви предмети от дърво - столове, маси, спални, скринове, църковни иконостаси. Декупаж.

Специализация и квалификации


Мебели по поръчка. Реставрация. Декупаж.

Допълнително


През годините от своето съществуване, изградихме една гъвкавост и сме в състояние да преустройваме производството си в зависимост от заявените поръчки. Бързото и качествено изпълнение е това, на което държим, независимо дали поръчката е за единично или серийно производство.