Добре дошли на бизнес профила на Недко Боянов


Строителство на модулни къщи до ключ. Строителство на сглобяеми къщи. Ние ще изградим вашият мечтан дом от идея до ключ без излишно губене на време от ваша страна и стрес.

Строителство на сгради е основна сфера на работа.


Опит


Наши клонове работят в територията на САЩ и Англия като къщите се произвеждат в Украйна. В целият процес участват 100+ професионалиста, които се грижат за проектирането, изработването, доставката и монтаж на вашият мечтан дом.

Специализация и квалификации


1. СЪЗДАДЕНИ ПРЕЗ 2014 Първата компания оперираща в Лондон – Англия започва работа през 2014. Чрез постепенна експанзия се насочихме към България там, където са нашите корени. Строителство къща с опит от над 200 реализирани проекта ние ще изградим вашият мечтан дом. Само за 3 месеца на на-добра цена. 02. КЛИЕНТЪТ Е НА ПЪРВО МЯСТО От ден първи поставяме качеството и клиента ни на първо място. За нас е важно да спестим главоболията му от стандартното строителство и заниманията му с много подизпълнители. Ние предлагаме цялостно решение. Модулни Къщи Строителство на Модулни къщи. Ние ще създадем вашият мечтан дом от проектирането, документацията и строителство. 03. БЕЗКОМПРОМИСНА РАБОТНА ЕТИКА Работим с доказани, архитекти, интериорни дизайнери и строители в Българският пазар, които са в постоянна комуникация с фабриката производител, както и с целият екип по изработка. Строителство къща с опит от над 200 реализирани проекта ние ще изградим вашият мечтан дом. Само за 3 месеца на на-добра цена. 04. КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ Качеството на материалите е от решаващо значение за издръжливостта и надеждността на къщата. Ние използваме само висококачествени и екологични материали, които отговарят на най-високите стандарти за качество и безопасност. pexels-photomix-company-101808 05. 300+ ИЗПЪЛНЕНИ ПРОЕКТА В глобален аспект на територията на САЩ и Англия. Wooden Quality Control Stamp on Yellow Background 06. 50-ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ Предоставяме 50-годишна гаранция за качеството и надеждността на нашите компоненти за изграждане на къщи Modom. Готови сме да осигурим и следгаранционно обслужване през целия период на експлоатация.

Допълнително


Основен принцип Технологията включва производството на основните елементи на къщата, като колони, греди, подове, панели и профили, на място. Всяка секция или панел е предварително сглобена с фасадата и вътрешните облицовки, включително изолация, груба OSB мазилка, хидроизолация, пароизолация и външна стенна облицовка. Сглобяване Къщата се сглобява върху подготвена основа, като се използва патентованата технология на Trident за свързване на стенни панели или секции. Тази технология осигурява здрава връзка и плътно напасване на елементите, което гарантира стабилността и надеждността на къщата. Бързо и лесно Едно от основните предимства на тази технология е бързината на строителството. Благодарение на сглобяването на модули и елементи къщата може да бъде построена в рамките на 7-10 работни дни. Това значително намалява времето за строителство в сравнение с традиционните методи.