Добре дошли на бизнес профила на Стефан Василев


Електро ЛСВ ООД е фирма развиваща дейността си в сферата на строителството, в частност: Проектиране и електроизграждане; Изграждане на умен дом; Системи за видеонаблюдение; СОТ системи; Контрол на достъпа; Системи за автоматизация; Заземяване и мълниезащита. При създаването си през 2010 година фирмата предлага само електроуслуги в последствие компанията разширява портфолиото си.

Електроуслуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Електро ЛСВ ООД е семейна фирма, която е създадена 2010г. година. В своята четиринадесет годишна история фирмата прибавя към дейността си освен услугите в сферата на електроизграждането и редица други като изграждане на умен дом, видеонаблюдение, контрол на достъпа и дейности свързани с обезпечаване на цялостния процес на предлаганите от нас услуги. Към тях прибавихме и материалите, необходими за реализиране на услуги ни.

Специализация и квалификации


В нашата фирма работят дипломирани електротехници с необходимите знания и умения за практикуване на дейността. Инж.Стефан Василев е завършил Технически университет, София през 2013г., с професионална квалификация магистър – инженер.