Добре дошли на бизнес профила на Сюлейман Летифов


Здравейте, ние сме фирма, която се занимава с извършването на вътрешни ремонтни дейности (гипскартон, шплаковка, боя, ламинат, плочки, монтажи на мебели от водещи фирми и поръчкови кухни по индивидуален проект). Седалището на фирмата е в гр.Благоевград, но извършваме нашите услуги също така в Банско, Разлог, Сандански, Дупница и София! Ако искате вашия дом, офис, вила или заведение да заблести, не се колебайте да се свържите с нас!

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Нашия опит е натрупан с течение на дълги години неуморна работа в чужбина и страната! Доверете се на нас и няма да сгрешите, ние гарантираме 100% качество за нашите услуги, които включват цялостен вътрешен ремонт, както пълно обзавеждане на мебели и кухня!

Специализация и квалификации


Специализирани сме в монтажа на: гипскартон, неговата шплаковка, шкурене и боя, също така предлагаме монтажи на мебели от всички водещи производители, изработка на кухня по ваш индивидуален проект, спрямо вашите желания! Плюсовете на нашия опит също така възлизат и на това, че умеем да редим до милиметър ламинат, както и плочки за бани, стаи и тераси!

Допълнително


Не се колебайте да се свържите с нас!