Добре дошли на бизнес профила на Благой Томов


Ние от “Яне Строй” и колегите от “Корект Ремонт Инженеринг” вече сме едно цяло, и както се досещате, разполагаме с голям екип от къртачи, товарачи, хамали и най-вече добри майстори в довършителните ремонтни дейности! Обединихме сили, за да можем да поемем целия обем от наплив на клиенти и да извършваме всичко бързо, коректно и качествено. Ще се радваме да работим с всички наши бъдещи клиенти! От нас можете да очаквате бързина, качество и коректност, а от ваша страна очакваме да се обадите, за да ви помогнем в изпълнението на вашият проект !

Кърти, чисти, извозва е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


✅Къртене ✅Асфалтиране на Улици ✅Чистене ✅Асфалтиране на Дворове ✅Извозване ✅Почистване на Тавански Помещения ✅Асфалтиране на Малки и Големи Площи ✅Почистване на Мазета ✅Асфалтиране на Паркинги ✅Почистване на Дворове ✅Гипсокартон ✅Боядисване на Латекс ✅Шпакловане на Стени, Тавани ✅ Декоративни Мазилки ТОП КАЧЕСТВО ‼️‼️‼️

Специализация и квалификации


Ние от ,,КОРЕКТ РЕМОНТ ИНЖЕНЕРИНГ” и "Яне Строй ЕООД" сме специализирани в къртачните и разрушителни дейности, както и в машинното и ръчно асфалтополагане на всякакъв вид площи. Извършваме асфалтиране на пътища, паркинги и улици, както и ръчно и машинно асфалтополагане. Предлагаме асфалтиране на кръпки, тротоари, редене на бордюри и ивици, както и полагане на тротоарни плочи.