Добре дошли на бизнес профила на Боян Асенов


„Руме Строй“ Ви предлага намиране на течове на покриви, монтаж и ремонт на всички видове покриви, пренареждане на керемидени покриви, както и монтаж и ремонт на улуци. Предлагаме изхвърляне на кална основа, стари и изгнили дъски и греди със собствен превоз. Ремонтът на покрив е опасна и трудна работа, затова се доверете на нас.

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Нашите доказани майстори се справят и с най-трудните и деликатни дейности, свързани с преглеждане, откриване и остраняване на всеки проблем на Вашият покрив.  Ние определяме точно от какво се нуждаете  преди да започнем и след това поставяме реалистични цели, които винаги изпълняваме. За нас е много важно клиентите ни да бъдат доволни, затова полагаме много усилия за спазване на крайните срокове и поддържаме ефективна комуникация с възложителя.

Специализация и квалификации


Ние предлагаме качествени услуги като Ремонт на Покриви, Подмяна на Улуци, Ремонт на покрив с керемиди, Изграждане на нова дървена конструкция и поставяне на хидроизолация за градовете София, Пловдив, Благоевград и региона на Югозападна България. „Руме Строй“ е фирма, която се занимава професионално с хидроизолация на покриви София, хидроизолация на покриви Пловдив, хидроизолация на покриви Перник, хидроизолация на покриви Благоевград, вече 18 години. Нашите доказани майстори се справят и с най-трудните и деликатни дейности, свързани с преглеждане, откриване и отстраняване на всеки проблем на Вашият покрив.