Добре дошли на бизнес профила на ВАСИЛ МИЛУШЕВ


Клийн Гаранти / Clean Guaranty / предлага професионално почистване и профилактика на климатици в гр. Пловдив и областта. Ние сме специализирани в чистене, профилактика, дезинфекцията и обезпаразитяване на сплит системи, климатици ,Системите за централна климатизация използващи външни чилъри /охладители и вътрешни тела, таванни касетъчни климатици.

Отопление и климатизация е основна сфера на работа.


Опит


Профилактика и почистване на климатика, е личния ангажимент, който поемате към здравето си! Направи почистване на климатика част от списъка за профилактиката на твоето здраве! Нашата система на работа в Clean Guaranty, не само профилактика и чистене, но и обезпаразитява, убива всички бактерии, вируси, плесени, гъбички и всякакви патогенни микроорганизми. Унищожава всички вредни микроорганизми и свободни радикали на вашата климатична система, което е задължително да бъде извършвано веднъж или два пъти годишно! Вашия климатик е ГАРАНТИРАНО 100% Чист и дезинфекциран и, че произведеният въздух е по-добър и по-чист за вас и вашето семейство. Силно се препоръчва за астматици, домакинства с деца, стари хора и домашни любимци!

Специализация и квалификации


След Clean Guaranty въздухът ви е свеж и здравословен, намалява болестите и ви помага да живеете по-здравословен живот. Това е така, защото климатиците могат да съдържат различни организми като мухъл, плесен, гъбички, бактерии и човешка ДНК (кожни клетки), ако не се почистват редовно! Ние от Clean Guaranty ви предлагаме цялостно почистване и профилактика на климатици, без да го разглобяваме, като сме специализирани в: Профилактика, Почистване на климатици ПОЧИСТВАНЕ Обезпаразитяване на климатици ОБЕЗПАРАЗИТЯВАНЕ Дезинфекция на климатици ДЕЗИНФЕКЦИЯ